X

Dobrodošli v Bubi

Za nami je že več kot dvajset let zdravljenja in dela z živalmi. Izkušnje in znanje, ki smo jih pridobili v tem času so zagotovilo, da boste svoje ljubljence v težkih časih bolezni predali v prave in zanesljive roke.

Že od vsega začetka smo predani eksotičnim živalim. S širokim znanjem in izkušnjami na tem področju nam je bila zaupana naloga, da skrbimo za zdravje in dobro počutje živali tudi v ljubljanskem živalskem vrtu.

Ob strani ne smemo pustiti malih živali, psov in mačk, katerim posvečamo veliko pozornosti. Naša poklicanost je pomoč živalim, ki jo najbolj izkazujemo s tesnim sodelovanjem z zavetiščem Gmajnice v Ljubljani, zavetiščem Zajčji Vrh na Dolenjskem in Društvom za zaščito in pomoč živalim v stiski, Lajka.

Ekipa veterinarjev v ambulanti Buba pokriva širok spekter storitev. Terenski veterinarji opravljajo veterinarske storitve pri proizvodnih živalih in konjih, vključno z umetnim osemenjevanjem govedi, v ambulanti pa vsak dan izvajamo zdravljenje in preventivo pri psih in mačkah (cepljenje proti steklini, kužnim boleznim …) ter pri eksotičnih živali, ob sredah pa potekajo operativni posegi.

Poleg ambulante vam nudimo tudi specializirane trgovine za živali, v katerih najdete, poleg obilo koristnih nasvetov o oskrbi in zdravju vaših živali, tudi kvalitetno hrano in opremo za vaše ljubljence. Pri nas lahko izberete svojega novega prijatelja med pticami, glodalci, ribami in plazilci z zagotovilom, da je žival temeljito veterinarsko pregledana. Trgovini se nahajajta v Grosupljem in Novem mestu.

Veterinarji

Marjan Kastelic

Petra Hodnik

Karin Kališnik

Veronika Pretnar

Zala Brataševec

Slavko Bartol

Evgen Lipužič

Tone Kastelic

Boštjan Bartol

Zunanji sodelavci - specialisti:

Pavel Kvapil

Marko Novak

Marina Rebolj

Olga Frlic

Tadej Zemljič

Tehniki in trgovina:

Petra Kofler Kastelic
Eva Kastelic
Tina Perko Jančar
Marija Žnidaršič
Majda Janežič
Nina Žnidaršič
Blaž Jakše
Andreja Krašovec
Andreja Novak

Študentje:

Karmen Gorše
Monika Gradišar